13 Ağustos 2013 Salı

TheCarrieDiaries Stilleri-Carrie Bradshaw-

 Çok sevdiğim amma sezon finalinde olan dizi The Carrie Diaries Stili yazısını geçiş yapıyım dedim. Sex and the City filmindeki Carrie'nin gençliğini anlatıyor.Dizi 80'li yıllarda geçiyor.Yani modanın "altın yıllarında" o yıllarda yaşamak vardı der,susarım.

Carrie'yi çıtıpıtı kızımız AnnaSophia Robb oynuyor. Bu kombin nedense birtürlü hoşuma gidemedi,alakasız etek,bilezik vbvb. Amma 80'lerde normal olduğu için çokta kurcalamamak gerek.
Bunu çok sevdim işte.Normalde ben,stiliettoları öyle itici bulurum ki(öyle olmasalar da) ama buna BA-YIL-DIM.Hırka olmasada olurdu amma bu en güzeli bencee.


Vee,Carrie'nin meşhur çantası.Carrie'nin kardeşi Dorrit(ki kendisine bayılırım) çantaya beyaz oje döktü ve Carrie çantayı dönüştürmek için sıçratarak,çantayı muhteşem bişey yaptı :D
Ve buda müthiş gifimiz ve Sebastian Kydd.

Carrie'nin montu der susarım :D

Carrie 16 yaşında falan ama giyinmesini de iyi biliyor hani.Avukatlık bürosunda staj yaptığı için biraz "casual" olmuş ama çok da güzel olmuş,gömleği de çok beğendim :D
Balo kıyafeti Georges Chakra imiş.Benim pek hoşuma gitmediydi,sanki fazla küçük göstermiş gibi ama o zamana göre güzel aslında.Ama saçlarını beğenmedim.

Burada Carrie'de Larissa'da çok şık valla.Lepoarla pembeyi hoş bulmasamda Larissa çok yakıştırmış.Hardalımsı tonlarda pembe çok yakışıyo!


Burada da çok güzel,çok ikonik çıkmış Carrie. Valla bu kızın gelecekte ikon olacağı belli hgfd :D

Çok daha güzel kıyafetleri var idi dizide ama fotoğraf sıkıntısı yaşıyorum,yinede güzel yazı oldu bence. Eeee,giderek alışıyoruz ghfdsjk :D





2 yorum:

  1. Bu kızın boyu 1.52 ymiş. Nasıl oluyor da böyle uzun görünüyor hiç anlamıyorum :) Bazen çok rüküş oluyor ve stilini sevmiyorum ama sade olduğu zamanlarda tarzını çok beğeniyorum.

    YanıtlaSil
  2. Topukluların sihri :D Bazen çook güzel giriniyor :S

    YanıtlaSil